Ledig tjänst

Butiksanställd till världsbutiken KLOTET

Föreningen för Världsbutiken Klotet driver sedan 1983 denna butik för rättvis världshandel. Som ideell förening engagerar vi oss utan eget vinstintresse. Mer information om butiken hittar du på vår hemsida; Klotet Lund

Butiken bemannas av volontärer men vi har också en anställd med större ansvar än volontärerna. Vi söker nu en butiksanställd på ca 50% med tillträde i januari 2020.

Arbetsuppgifter

Som enda anställd kommer du att vara ”spindeln i nätet” och samarbeta med vår styrelse och alla volontärer. Du kommer stå i butiken, svara för schemaläggning av våra volontärer, introducera nya volontärer, bevaka vår mail, göra kassarapporter, betala räkningar och också skriva räkningar för det som säljs via vår hemsida. Alla inköp görs av olika volontärer. Visst skyltningsarbete ingår även i rollen.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta i butik. Du skall tycka det är roligt att sälja och möta kunder liksom samarbeta med alla volontärer. Du har en stark drivkraft att vilja utveckla butiken. Vi ser också gärna att du har grundläggande kunskaper om ekonomi och kunskap om Fairtrade eller intresse av att lära dig. Du skall kunna arbeta självständigt och kunna ta initiativ samtidigt som du tycker om att arbeta i grupp, är prestigelös och gillar utmaningar.

Gällande lön följer vi Handelsavtalet. Skicka din ansökan till:
lundklotet@gmail.com senast den 20 oktober 2019.
Rekryteringen pågår löpande under ansökningstiden.

Upplysningar lämnas av Hanne Jensen, 0709 802242